Tales from the Blog

18_fekete.png

Novellapályázat

novellapalyazat-270px.jpg

Kedvence ajánlók


Összes ajánló

Nyomj egy lájkot FB-on!

fb.jpeg

Twitter

twitter.jpeg

Friss topikok

Linkblog

Elhagyatva (2006) - The Abandoned

2013.05.20. 15:22 Csabi87

abandoned-poster.jpgÚgy rémlik, hogy a anno Herschmi eléggé dicsérte a Skjult című After Darkos horrort és akkor említette, hogy szerinte még a 2006-os Elhagyatva is egész jó történet, már ami ugye az említett fesztivál kínálatát illeti. Herschmi pedig úgy tűnik nem tévedett, legalábbis énremekül szórakoztam a film közben.

Történetünk szerint Oroszországban járunk, ide tér vissza főhősünk Marie Jones, akit gyerekkorában angol szülők adoptáltak és így hagyta el az országot. Felnőttként aztán elég sikeres és pénzben sem szűkölködő asszony lett és 40 éves fejjel úgy döntött, hogy megpróbálja megkeresni az igazi szüleit és kideríteni azt, hogy pontosan honnan is származik.

Szerencséjére egy orosz tisztviselő a segítségére siet és információkat nyújt a szülőket és a születési helyet illetően, Marie ekkor szembesül azzal, amit mi már korábban is láthattunk, hogy édesanyját a születésekor meggyilkolták. Hősünk úgy dönt ennek ellenére elutazik a régi, távol eső, eldugott helyen lévő családi birtokra, hogy lássa hova született és, hogy esetleg az édesanyját is megismerje valamelyest.

Az odaút azonban nem zökkenő mentes, ugyanis Marie sofőrje egyszer csak eltűnik, az asszony pedig a házba érve különös kísérteteket és árnyakat lát, a tortán pedig a hab a felbukkanó ikertestvér, aki szintén a családi birtok felderítésére vetemedett. A család megmaradt tagjai pedig gyorsan szembesülnek azzal, hogy édesanyjukat apjuk gyilkolta meg és velük is hasonló dolgot szeretett volna művelni, csak a felesége közbe lépett és lelőtte őt. Azonban most, hogy a gyerekek visszatértek a tett helyszínére az apa újra akcióba lendülhet.

A tovább mögött ott a folytatás.

abandoned-2.jpg

Szólj hozzá!

Az első zene

2011.09.19. 16:03 Csabi87

Ez a zene Skrillex zenéje, mert ezt találtam hirtelen a jútubon.

1 komment

Címkék: zene skrillex tuctuc

Első bejegyzés

2011.06.22. 11:34 Csabi87

 nesze itt van

Szólj hozzá!